A Carrion Crow-Ot Nem Szabad Összekeverni A Hollóval

Loading...

Loading...

Nagyon gyakran téveszméért az őskori varjú vagy a feketesár, a Carrion Crow (Corvus korona) teljesen fekete, mint ezek a madarak. Ez része a Passeriformes és a Corvidae családnak. Nagyon jelen van a városaink parkjaiban és kertjében, a Carrion Black nagyszerű intelligenciát és tökéletes alkalmazkodóképességet mutat.

A Carrion Crow-ot nem szabad összekeverni a hollóval

Hogyan ismerjük fel a Carrion Crow-ot?

A Carrion Crow, amint azt a név is jelzi, egy nagy fekete madár, tollaival a lábán és a csőrön. Tüskéje ragyogó. Gyakran összezavarodik a rooksokkal vagy a feketeszakokkal. A cukornak sokkal karcsúbb, mint a holló, és nem visel a nyakába fonnyadt tollat, mint a holló. A Carrion Crow szintén felismerhető a farkában a tér végén. Ez egy madár, amely lassan repül, lebegés nélkül és alacsony magasságban.

A Carrion Crow sikoltozása és éneklése

A Carrion Crow sírása és dalai nagyon változatosak, a horogtól a fémes hangokig. De különösen kellemetlenek a hang szempontjából. Ő is a bosszantó tendencia, hogy ismételje ki sírjait sokszor egymás után.

A Carrion Crow lakhelye

A Carrion Crow elsősorban az alacsony erdős és a közeli termőterületeken, de a part menti sziklákon vagy folyami szájakon is megtalálható. Városi területeken (parkok és kertek) is jelen van még akkor is, ha meglehetősen gyanakvó az emberre. Ez egy ülő madár. A Carrion Crow leginkább olyan kis csoportokban él, akikkel alszik és evett. Veszély esetén a Black Crows összegyűlik a fáklyákon vagy elektromos vezetékeken, és nyíltan kiált.

A Carrion Crow elsősorban alacsony erdős és közeli termőterületeken található

A Carrion Crow ereje

A Carrion Crow étrendje nagyon változatos. Mindent elhanyagol, és annyira táplálkozik a rovarokra és a lárvájukra, mint a marhákra, a kicsi emlősökre, a magokra vagy a gyümölcsökre. Főleg a földön táplálkozik.

A Carrion Crow sokszorosítása

A tenyészidőszak alatt a férfi gyorsrepülésekkel és merülési lejtőkkel felismerhető, miközben a nem kívánt kacskadást dobja a női lenyűgözésre. A párzás után a férfi és a nõ egyesítik a fészket. Az utóbbi, amely impozáns, ágakból, száraz levelekből, papírokból vagy rongyokból készül, és magasan van egy fa, egy szikla vagy egy pylon. A nősténynek csak egy éve van. Három és öt tojás között fekszik, április és május között, melyet 19 napig fecseg. A fiatalok a szülés után 35 nappal hagyják el a fészket.

A Carrion Crow hasznos vagy káros a kertre?

A Carrion Crow Franciaországban pest fajként szerepel. Nevezetesen azért, mert károkat okoz a növények és kertek magvak és fiatal növények fogyasztásával. A baromfi vagy kisvad szabadtéri gazdaságok kezelésére is képes.

Loading...

Videó: .

Loading...

Oszd Meg Barátaiddal