A Hang, A Veréb Erőteljes Daldal És Dallamossal

Loading...

Loading...

A skylark része a Passeriformes rendnek, az Alaudidae családnak. Közel 80 faj van. Amit Európában ismerünk, az úgynevezett a skylark. Ez a kis járda, főként ülő, fészkelődik a földön.

Fő jellemzője az erőteljes és dallamos dal, amely teljes repülés közben hallható. Azonban a védett fajok, a larks populáció élesen alacsonyabb Európában (kevesebb, mint 30% 15 év alatt), mivel az élelmiszerek megváltoztatását célzó peszticidek jelenléte, hanem a vadászat is.

A hang, a veréb erőteljes daldal és dallamossal

Hogyan ismerhetjük fel a pecsétet?

Kicsi, közepes méretű kalapács, és egy kicsit nagyobb, mint egy veréb, a fülnek barna színű kabátja van, amelynek barázdált fekete a felső részén. Feje kissé sötétebb, és a pecsenyének különlegessége, hogy fehér szemöldökét a sötét szeme felett és egyfajta kis tollhegyi csúcson tartja, amely időről időre visszaszerezhető.

Testének alsó része fehér, kivéve a mellkasát, ami csillogó és fekete színű. A csikó farka fekete, nagy, tiszta, tiszta fehér tollakkal.

A puszta repülés felismerhető, mert alacsony magasságban történik a mezők fölött, kedveltségének területén. De különösen az ünnepi időszak alatt a járat jellemző.

A zúgás sikoltása és éneklése

A skylark hatalmas daldal rendelkezik több hanggal és változattal, amelyek február végén hallhatók. Fő jellemzője, hogy meglehetősen nagy magasságban énekel a repülés során, különösen a hódolatkijelzések alkalmával. Amikor a bágyad a földön van, nyugodtabb hangon énekel. Az ő éneke szolgálja területének védelmét és a partnerek közötti kapcsolatok megerősítését.

A skylark erős daldal rendelkezik

A puszta élőhelye

A farkas jelen van főként olyan nyílt vidéken, ahol nincsenek fák. Egy csoportban él, különösen télen, és ő jár a mezőkön, a művelt területeken, és különösen a gabonakultúrákon, a réteken vagy a mocsarakon. Közepes magasságban is megtalálható. Ez egy madár, amely a földön él. Tollazatának színe gyakorlatilag láthatatlan.

Lark etetés

A pecsét rovarirtó. A rovarok, lárvaik és földigilisztjeik táplálkoznak. De ő is értékeli a magokat és magokat, amit elsősorban vidéken talál.

Fésülje le a foglalatot

A pecsét reprodukálása

A zászlókban február végén a tél végén párok alakulnak ki. Ez az a pillanat, amikor a férfi a spirálon felemelkedik a földről, és hangosan énekel, hogy majdnem leesik a földre, és ezután a nő körül jár.

A fecskefészek a földön építik fel a fészket oly módon, hogy eltakarja az idő nagy részében egy füzérfűben vagy üregekben, amelyeket a mezőkön talál. Ez a nő, aki gondoskodik róla, száraz fűvel, amelyet hajjal fedez. A tenyészidőszak április és augusztus eleje között van. A nők 3 és 5 tojást körülbelül 11 napig ültetnek. A páholy évente 2 - 3 fészek. A fiatalokat mindkét szülő táplálja, majd tíz nap elteltével felszállnak.

Hasznos vagy ártalmas-e a kert?

Bár a pecsét többek között a magokról (a kertről vagy a virágokról) táplálkozik, népességének jelentős csökkenése miatt ez a madár nem jelenik meg (vagy több), mint a kertre káros madár.

Loading...

Videó: .

Loading...

Oszd Meg Barátaiddal