A Gull, Az Ikonikus Tengeri Madár

Loading...

Loading...

A Gull egy tengeri madár, nagyon jelen van a francia tengerparton, még akkor is, ha a népessége kevésbé fontos, mint a sirályoké, amellyel gyakran zavaros. A Laridae családból sok fajta Gull van. Azok, amiket gyakran láthatunk partjainkon az Ashen Gull, a Fekete hátú Gull, a fekete lábú Gull, a Herring Gull, a fekete lábú Gull és a Great Black-backed Gull. A sirályok 35 és 50 év közötti magas várható élettartammal rendelkeznek. Bonyolult néhány a városokban a tenger közelében, mivel ürülék és hangos sír, a Gull nem madár különösen káros a kertre.

Gull, az ikonikus tengeri madár

Gull vagy sirály: hogyan lehet megkülönböztetni őket?

A Laridae család mindegyikében gyakran nehéz megkülönböztetni egy sirályt a sirálytól a madár specialistájához. Mégis, nyomokat lehet megkülönböztetni a sirály az unokatestvére a sirály. Először is, a Gull nagyobb. Ezek közül a legnagyobb, a Nagy Fekete-hátú Gull, elérheti a 1,70 méteres szárnyakat. Aztán a teteje fehér a fején, a mellkasán, a hasán és a farkán, de hátul fekete vagy szürke. A Gull hosszú és vastag könyve sima, kivéve a Herring Gull és a Great Black-backed Gull. A tekintete felismerhető, mert agresszívebb, mint a sirályé. Végül, ha azt mondjuk, hogy a sirály "kuncog", a sirályok kiáltása hangosabb és sűrűbb.

Hol él a Gull?

Franciaországban a Gull elsősorban a nyugati part mentén él, de a Földközi-tenger környékén is megtalálható. Attól függően, hogy melyik fajhoz tartozik, Fészkel a tengerparton, a tengerparton vagy a dűnéken. A Gull szintén belföldön jár, beleértve a városi központokat is, ahol folyó vagy folyó áramlik, és ahol élelmiszereket találnak szemetet szemétben.

A Gull, a tengeri madár

Gull élelmiszer

A Gull mindenütt örömteli. Étrendje annyi tengeri halból áll, mint a halak vagy a rákok, a földigiliszták és a szemét. A Nagy Gull, amely inkább ragadozóbb, mint a rokonai, más madárfajokat és tojásaikat, kisemlősöket (rágcsálók, nyulak, patkányok, egerek) is megtámadja annak óriási étvágyának enyhítésére. A sárga lábú Gull időközben nagyon jól alkalmazkodott az ember jelenlétéhez és tevékenységéhez. A városokban található a nyilvános hulladéklerakókban, ahol az emberi hulladékot kedvelik.

A Gull reprodukciója

A fészektől függően, telepeken vagy nem, a Gull a fészkét egy sziklás hegyre helyezi, a homokban vagy a sziklák között, de mindig a földön. A nőstény tavasszal 2 és 3 tojás között fekszik, melyet 25 napig a férfiakkal borít. Miután a tojások kihajtják, a fiatalok 5-8 hét múlva repülnek.

Gull a repülés közben

Loading...

Videó: The Great Gildersleeve: Selling the Drug Store / The Fortune Teller / Ten Best Dressed.

Loading...

Oszd Meg Barátaiddal