Kerttervezés: A Kert Nyugalma New Yorkban

Egy nagy öbölszelet előtt egy kerthelyiség, amelyet a Fermob a földmûvesben észlel, felkéri a helyieket, hogy élvezhessék a szabadban...

Az 1920-as években épült kis várak várta a restaurációt. Az XS Space ügynökség Julie Farris kertészeti kertésznője szerint a kert tervezésének kényes feladata csökkent. A forgalmas ütemterv miatt a hely tulajdonosa csak egy követelménynek tudható be gyakorlatiasság. Ennek eredményeképpen Julie Farris tervezte ezt a könnyed kertet, amely egész évben zöld marad.

Előtte előkelő.
1 - Minden olyan növényzet szüz földje, amelyen több szintet rendeznek.
2 - Az új kertben: puszpáng műkertészeti vágjuk téglalap, fehér mészkő burkolat, a kertben a ház az 1920-as kínált teljes átalakítása.

Carved boxwood

A Corten acél, a mészkőlapok és a forgácsok olyan elrendezésű anyagok trilógiáját alkotják, amely az épületek által körülvett udvaron világító tónusokra összpontosított.

Sok háztömböt a japán gyakorlat gyakorolja Tsubo-Niwa, a kis japán városi kertek. Minimális stílusával, természetes anyagaival és tiszta vonalaival a Julie Farris által tervezett tér megfelel ezeknek a kényelemnek egyenes vonalában... miközben kiemelkedik egy jellemzően nyugati bokor: a buxus. "Ez egy örökzöld cserje, amely kevés karbantartást igényel: egy Corten acéltartályba helyezi, és szobor tárgyává válik." Különösen azért, mert az űr a kontrasztokon játszik: "A mészkő burkolata meggyújtja a korte acél nyers formáját, míg az ültetvények sötétzöldje megkönnyebbül, ennek a fehér kőzetnek köszönhetően."

Bezárás nélkül

A kert alján a padló kihasználja a bambusz képernyő által létrehozott intimitást és fényhatásokat.

A város által körülvett csendes kert minden szemnek kitett maradt, sokan közülük sokan: "Az egyik nehézség az volt, hogy képesek legyőzni az intimitást anélkül, hogy a hely túl sötét lenne" magyarázza Julie Farris. Ennek eredményeként a tájfestő ezért a karcsú szárakat választotta bambusz lezárás útján: „Bamboo egy csodálatos növény: amellett, hogy magas az átláthatóság, a lombozat zöld marad megint minden szezonban, ez nem biztosított az alján a növény, hogy jöjjön, hogy bővítse a tetején a szár.” A kert külterületén ültetve lehetővé teszi a képernyő létrehozását anélkül, hogy túl sok helyet foglalna volna el a földön. Figyelem, robbanásszerű növekedése miatt jobban ellenőrizni kell az ültetvény invazivitását, egy akadályt, vagy ebben az esetben, az egyértelműen meghatározott ültetvényeknek köszönhetően.

Nyújtsa ki a nappalit a kertbe

Három lépés emeli a kert alját, amely a japán kertekhez hasonlóan a talapzatra helyezett növényeket látja. Jótékony fejlődés a vegetáció számára, amely több fényt kap, és látható, amikor az ember ül... a nappali tatami szobájából!

Julie Farris, aki együtt dolgozott az építészek, az átmenetet a belülről kifelé hajtjuk végre szinte észrevétlenül, használata révén az azonos élő anyag a kert, a mészkő krémet. A lefolyás megelőzése érdekében a vízelvezetés diszkréten elhelyezett a kert egyik sarkában, míg az automatikus öntözés biztosítja a vízellátás szabályosságát. Csak ültetett, ez a fiatal kert zöld színűvé válik: az Ipe palisade hamarosan megkapja a miniatűr szőlőtőkét, míg tavasszal egy fehér virágzás Lagerstroemia inkább helytelen hátteret kínál.

Videó: .

Oszd Meg Barátaiddal