Tervezze Meg A Terasz Tervezését

A texasi otthon hátulján ez a terasz a csendes külvárosi külvárosokban élvezi a szökőkút kényes hangját.

Dallasban, Texasban a Hocker Design Group megtervezte ezt a kis városi kertet, amelynek határai úgy tűnik, hogy elhalványulnak, hogy a környező növényzet beszéljen. Modern és minimalista, a design büszke egy anyag triójára: fa, beton és acél itt egyesítik a vonalak és színek gyönyörű harmóniáját, melyet a folyadékelem kapcsol össze. Néha egy tükör, néha egy vízesés, a víz szivárog, hogy eltűnjön a fedélzet üregében, az ország patak modern változatában.

A kerítés minden könnyedséget

Sérült és fojtogató, a fából készült kerítés az utat az acélcsövek függönyéig biztosítja: ez megóvja a helyek átláthatóságát és szellőztetését, egyidejűleg a tervezéshez, hanem a saját belátása szerint.

Előtt, miután: az egész medence méretei mellett, az asztali medence szépen kiemeli az új kerítést.

Egy úszó padló

Hála az őnekIpe terasza terasz kiterjeszti a lakást, és erős kapcsolatot teremt a belső és a külső között. Landscaper David Hocker a nézetek átlátszóságán játszott: az oldalán nincs kerítés önmagában, hanem egy sor acél csapok amelyek a környező növényzetet pillantják meg, és ahogy az órák megyek, néhány szép fényhatást biztosítanak. Végül a rács által védett nyílások a padlón nyílnak: úgy tűnik, hogy lebeg a füvön, ami a nedves és árnyékos mikroklímából nyer.

Kihasználva a kerítés megnyitását, egy fa jön ki a teraszból.

Egy kortárs szökőkút

A projekt központi eleme, a beton asztal egyéni tervezésű az elrendezéshez. Tiszta, tiszta és pontos vonalak, tiszta és impozáns tömeg, egy bútorhoz, amely a fejlesztési területet a hosszúságok kiemelésével határozza meg. Az objektum ötvözi a gyakorlatiasságot és a költészetet: az egyik oldalon a kültéri étkezésekhez elengedhetetlen szolgáltatásvíz tükör, sekély medence tükrözi a környező növényzetet. Szép hangzással vízesés, a víz áramlik a hálóban, hogy eltűnjön a rácsban a lábra helyezve.

A víz egy szivattyú segítségével zárt körben cirkulál.

Nagyon természetes növényzet

A tér érzésének hangsúlyozása érdekében az elrendezés kedvez az ürességnek: kevés ültetvény, kivéve egy fa, amely úgy tűnik, hogy a teraszból ered, köszönhetően az egyik átvizsgált nyílásnak. A projekt peremét nagyon sűrűen ültették, így gyönyörű lombozatfelvételt hoztak létre, és így megóvják a lakosság magánéletét. Végül, a terasz végén, egy ligetbambusz hangsúlyozza az egész függőséget, hosszú szárát puha zöld...

Az arany kövekből álló fal kellemes meleget hoz az elrendezéshez, ami egyébként az anyagi józanságot határozza meg.

  • Hocker Design Group - További részletek

Videó: .

Oszd Meg Barátaiddal